Hírek

Minden ami zene, tánc, azaz AMI

HIRDETMÉNY

KÖZLEMÉNY

FELHÍVÁS

Zongoristáink sikere

2020. március 4-8. között került megrendezésre Kaposváron az V. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzus, amelyen iskolánkat Czuczu Irina tanárnő tanítványai Farkas Boglárka és Farkas Hajnalka képviselte. Növendékeink kiváló teljesítményét a nemzetközi zsűri „Arany” fokozattal jutalmazta. A versenyprogramok mellett a résztvevőknek lehetőségük volt jeles művészek hangversenyeit is meghallgatni. Növendékeinknek és tanáruknak szívből gratulálunk.

VII. Bántai Vilmos Budapesti Fuvola Fesztivál és Verseny

A Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetsége szervezésében került sor 2020. február 28-29-én a VII. Bántai Vilmos Budapesti Fuvola Fesztiválra és Versenyre, amelyet a Rácz Aladár Zeneiskolában rendeztek meg. Iskolánkat Szőkéné Kormos Mária tanárnő két növendéke képviselte, akik kiváló eredményt értek el a versenyen. Herbst Virág kiemelt arany oklevelet, Cynolter Dorottya ezüst oklevelet kapott. Külön…
Read more

ARANY PÁVA Díjas citerásaink

2020. február 15-én rendezték Székesfehérváron a Művészetek Házában a KÓTA Aranypáva Népzenei Térségi és Országos Minősítő versenyét. Iskolánkat Gyetkó Réka és Zelei Bence képviselte a megmérettetésen. Kiváló produkciójuknak köszönhetően mindketten bekerültek az ország legjobb citerásai közé, Arany Páva Díjat kaptak. Növendékeinknek és felkészítő tanáruknak, Széles Andrásnak szívből gratulálunk.